بیمارستان صارم

ما موسسه پژوهشی-آموزشی و در مانی هستیم که بنیانگذار IVF و پیش رو در امر خط سوم درمان می باشیم

عملهای نادر و موفق

ترمیم رحم یک خانم جوان در صارم

صبح روز سیزدهم دیماه 1394، طی یک عمل سنگین و نادر، بیماری که دارای فیبرومهای متعدد رحمی بود و هنوز ازدواج نکرده بود و تمایل به حفظ رحم داشت، تحت عمل جراحی قرار گرفته و 65 فیبروم کوچک و بزرگ از رحم وی خارج شد. در طی این عمل نادر و موفقیت آمیز، رحم بیمار ترمیم گردید، به طوریکه بیمار دارای یک رحم در حد قابل قبول و لوله ها و تخمدانهای سالم می باشد. این عمل  توسط ریاست بیمارستان صارم، آقای دکتر ابوطالب صارمی (فوق تخصص نازایی و IVF) در بیمارستان فوق تخصصی زنان و زایمان صارم در تهران با موفقیت انجام شد.

نمایی از رحم قبل از عمل

درآوردن فیبروم ها در حین عمل

نمای فیبروم ها در انتهای  عمل

این اولین باری نیست که این گونه عملهای نادر در بیمارستان صارم انجام می پذیرد، برای دیدن نمونه ای از عملهای نادر و موفقیت آمیز صارم اینجا کلیک کنید.

معامله ای مطمئن با اعضای ویژه و دارای نشان! اطلاعات بیشتر

اطلاعات تماس بیمارستان صارم

آدرس : دفتر مرکزی: ایران-تهران-تهران-شهرک اکباتان - انتهای فاز 3 - رو به روی میدان بسیج- کدپستي 1396956111

تلفن : 021-4702